Російська мова та зарубіжна література в умовах нової української школи

22 серпня на базі відділу освіти відбулося серпневе секційне засідання РМО учителів зарубіжної літератури та російської мови. Педагоги разом з методистом РМК Ювко О.М. обговорили ключові аспекти викладання фахових предметів у 2017/2018 навчальному році відповідно до Держстандарту та в контексті Концепції «Нова українська школа».

У першу чергу мова йшла про модернізацію навчальних програм. Вчора на обласній серпневій конференції педагогічних працівників суспільно-гуманітарного напряму керівник робочої групи Міністерства освіти і науки України, яка здійснювала оновлення навчальної програми з української літератури, Світлана Рашитівна Молочко, старший викладач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО імені К.Д.Ушинського, і член робочої групи Міністерства освіти і науки України, яка здійснювала оновлення навчальної програми з із зарубіжної літератури, Тетяна Павлівна Матюшкіна, доцент кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППОімені К.Д. Ушинського, детально аналізували всі нюанси, що виникли в процесі оновлення програм. Інформація, як кажуть, з перших вуст дала змогу педагогам району на своєму засіданні провести ґрунтовне обговорення актуального питання.

В ході засідання члени районного методичного об’єднання підвели підсумки роботи за минулий навчальний рік та визначили пріоритети подальшої роботи.

/Files/images/IMG_20170822_091131.jpg/Files/images/IMG_20170822_091149.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 468

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.