Підведено підсумки районної олімпіади юних філологів

08 листопада 2015 року на базі Ніжинської ЗОШ № 2 розпочався марафон районних учнівських олімпіад з базових дисциплін, участь у яких візьмуть кращі з найкращих з усіх загальноосвітніх навчальних закладів району.

Олімпіада з української мови та літератури була представлена учнями 7-11 класів із вісімнадцяти загальноосвітніх навчальних закладів району. 42 учасники олімпіади – найрозумніші і найталановитіші, майстри рідного слова, виразники українського духу. Право кожного учня прибути на олімпіаду з української мови та літератури – це право на майбуття в Україні, для якої сьогодні теза «єдина країна» має особливе значення.

За результатами олімпіадного змагання членами журі визначені переможці у кожному класі, які представлятимуть наш район на обласному етапі олімпіади з української мови та літератури:

у 7 класі визначено Авраменко Яну (Данине), у 8 класі - Передню Тетяну (Вертіївка), у 9 класі - Костюченко Інну (Лосинівка), у 10 класі - Булигіну Машу (Світанок), в 11 класі - Кошелівську Анастасію.

Детальну інформацію можна переглянути у відповідному розділі сайту.

Члени журі за роботою

/Files/images/olmpada/DSC_9866.JPG

/Files/images/olmpada/DSC_9862.JPG

/Files/images/olmpada/DSC_9864.JPG

/Files/images/olmpada/DSC_9868.JPG

/Files/images/olmpada/DSC_9869.JPG

/Files/images/olmpada/DSC_9870.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.