Роль і місце української мови в сучасному освітньому процесі: нові виклики, нові вимоги

22 листопада на базі відділу освіти відбувся районний семінар «Роль і місце української мови в сучасному освітньому процесі: нові виклики, нові вимоги» для учителів української мови загальноосвітніх навчальних закладів району. Захід організовано за ініціативою Ніжинської міськрайонної благодійної організації «Благодійний фонд «Ніжен»».

Щодо формування української еліти державною мовою доповідав директор зазначеного фонду Микола Пантелійович Шкурко.

/Files/images/njen/IMG_2970.jpg

Також він продемонстрував медіапрезентацію «Механізм реалізації державного статусу української мови».

Кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови НДУ імені Миколи Гоголя Станіслав Віталійович Зінченко виступив із доповіддю «Українська мова в Україні: реалії сьогодення».

/Files/images/njen/IMG_2983.jpg

Учасники семінару активно обговорили винесені на порядок денний питання, зазначивши в першу чергу про їх актуальність у педагогічному середовищі.

я, як методист РМК, озвучила пропозицію про подальшу плідну співпрацю відділу освіти з Благодійним фондом «Ніжен» і кафедрою української мови НДУ, подякувала виконавчому директору Асоціації «Об’єднання підприємств Ніжинщини» Сергію Вікторовичу Ільющенку за участь та сприяння у проведенні семінару.

/Files/images/njen/DSC_0894.JPG

/Files/images/njen/фото.JPG

/Files/images/njen/IMG_2980.jpg /Files/images/njen/IMG_2972.jpg /Files/images/njen/IMG_2963.jpg /Files/images/njen/IMG_2964.jpg /Files/images/njen/IMG_2966.jpg /Files/images/njen/IMG_2965.jpg

/Files/images/njen/DSC_0882.JPG /Files/images/njen/DSC_0881.JPG /Files/images/njen/DSC_0883.JPG /Files/images/njen/DSC_0884.JPG /Files/images/njen/DSC_0886.JPG /Files/images/njen/DSC_0890.JPG

Матеріали семінару

Кiлькiсть переглядiв: 368

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.